Si ta largojme sa me shpejt gripin?

Dhe ja tek po afron stina e dimrit. Problemet e para te gripit jane shfaqur menjehere sapo temperaturat filluan te bien. Une sapo u preka nga shenjat e para te tij fillova te marr masat ne menyre natyrale per ta kaluar sa me shpejt dhe lehte. Ka disa metoda pĂ«r tĂ« parandaluar gripin natyralisht. Une…

Karolina Kurkova

Originally posted on HEALTH,BEAUTY & FREEDOM:
Karolina by Karolina Kurkova Full energy and personality – Karolina´s second fragrance is available! She is one of the most successful supermodels of the world and presenter of TV talent shows such as “The Face” and “The perfect model”. She embodies glamour, versatility and power in her own…

ALOE VERA BOX

1.Aloe Vera Xhel Koncentrat Hidratues Aloe Vera Xhel Koncentrat Hidratues me 90% xhel tĂ« pastĂ«r nga gjethja Aloe Vera, freskon dhe i siguron lĂ«kurĂ«s hidratim. LĂ«kura e thatĂ« pĂ«rmirĂ«sohet ndjeshĂ«m pĂ«r shkak tĂ« vetive hidratuese tĂ« koncentratit. Aloe Vera siguron njĂ« lĂ«kurĂ« mĂ« tĂ« freskĂ«t dhe mĂ« elastike. Xhel i cili pĂ«rthithet shpejt dhe mund…

ALOE VERA DRINKING GEL

Originally posted on HEALTH,BEAUTY & FREEDOM:
Scarcely any other natural product has such a successful and ancient tradition as the Aloe Vera plant. Aloe Vera Drinking Gel Traditional with Honey was LR’s first Aloe Vera product and at the same time the most successful LR product of all time. For this, as well as…

Direct Sales Job (Multi-Level Marketing German Company)

Originally posted on HEALTH,BEAUTY & FREEDOM:
Direct sales as a second job The concept behind direct sales is very simple: Products or services are sold by independent business partners, either as their main or second job. This saves cost-intensive advertising measures, expensive licences and profit margins of intermediaries: LR invests this money in the…

FEMME NOBLESSE- Classic seduction…

FEMME NOBLESSE The elegant, powdery fragrance presents itself as classic and timeless. An extraordinary fragrance composition with orange blossoms,ylang-ylang, vanilla and precious Tonka Absolute. A fascinating, attractive perfume for women with character and style. What makes LR fragrances so unique? Special high perfume-oil contents Fragrance strength tested by “Dermatest“ Exclusive Starbox fragrances – hardly any…

Shpetoni njehere e mire nga fryrja e barkut dhe kilogramet e tepert!!

Fryrja e barkut Ă«shtĂ« njĂ« problem me vete. Rrobat tĂ« rrinĂ« keq, ndihesh e avashtĂ« dhe dikush mund tĂ« mendojĂ« se je 3 muajsh shtatzĂ«nĂ«. Pastrimi i brendshĂ«m Ă«shtĂ« njĂ« proces i rĂ«ndĂ«sishĂ«m pĂ«r ta rimĂ«kĂ«mbur shĂ«ndetin. Shkaqet: Mbingrenia Te ngrenit shume shpejt Embelsirat artificiale Alergjite ushqimore Kapslleku Intoleranca ushqimore Parazitet Crregullime te zorres Crregullime te…

Deluxe Lash Booster

Baza ideale pĂ«r volum tĂ« pabesueshĂ«m tĂ« qerpikĂ«ve Rimeli perfekt bĂ«het mĂ« ekspersiv mbi bazĂ«n e duhur. Theksuesi Deluxe Lash Booster kryen punĂ«n pĂ«rgatitore dhe kujdeset pĂ«r njĂ« rezultat tĂ« intesifikuar tĂ« rimelit – dhe pĂ«r njĂ« ekspersion tĂ« pakrahasueshĂ«m tĂ« syve. PĂ«rmbajtja e bardhĂ« aplikohet si njĂ« rimel. Ajo kap tĂ« gjithĂ« qerpikĂ«t dhe…