VITAL CARE

Vital Care

Vital-Care-LR-LIFETAKT

Vitalitet
në çdo moshë

Ju keni ende shumë plane dhe nuk doni të humbisni ndonjë gjë? Vital Care ju ofron mbështetjen që trupi juaj ka nevojë për të qëndruar jetësor dhe të vendosni planet tuaja energjetike në veprim.

Zgjidhja bazë:

Dëshironi të përfshiheni në punën tuaj, në hobi apo në jetën familjare, apo edhe të përdorni mënyra të reja? Çfarëdo që planifikoni të bëni, gjendja e mirë është baza për gjithçka.

Keni ende shumë për të bërë? LR LIFETAKT Vital Care. Plus juaj ditor për më shumë vitalitet

Reishi Reishi Plus mbështet metabolizmin dhe sistemin tuaj kardiovaskular 2, Aloe Vera Drinking Xhel Intense Sivera është plotësuesi ideal.

BUY IT

VITAL CARE MONTHLY SET -Aloe Vera dringing gel Intense Sivera (set of 3) -Reishi Plus Capsules(30 capsules)

€132.49

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s