MUNDESI PER KARRIERE TE SUKSESSHME

Mundesi bashkepunimi me Kompanine Luksoze Gjermane “LR Shendet Dhe Bukuri”.
Jemi ne kerkim te bashkepunetoreve te pergjegjshem, ambicioze, mendjehapur e me nje vizion te qarte per te ardhmen e tyre.
Jeni lodhur duke pasur gjithmone nje orar te caktuar pune? Duke pasur gjithmone nje pronar ose drejtues mbi koke per t’ju kerkuar llogari? Deshironi te punoni te lire dhe pa kerkese llogarie e te keni te ardhura pa limit ne varesi te punes suaj? Ju pelqen te udhetoni me nje makine luksoze, udhetimet, eventet? Per ne nuk ka rendesi mosha, edukimi, gjinia apo vendbanimi. Kompania jone ofron mundesi te barabarta bashkepunimi me kedo qe kerkon te ardhura te mira dhe mundesi per karriere.
Jeni te mirepritur te na kontaktoni per me shume informacion.

Cel: 00355699445985

Email: produktegjermanebio@yahoo.com

Facebook: Shendet & Bukuri 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s