ZEITGARD – CLEANSING DEVICE

 

ZEITGARD Cleansing System Set-Soft

Pastrim delikat me energji, tani në një set praktik! Për lëkurat e ndjeshme një pastrim i thellë është veçanërisht i rëndësishëm. Papastërtitë e imëta dhe mbetjet e make-up mund ta ndikojnë atë. Pajisja e pastrimit ZEITGARD Cleansing System Soft e pastron lëkurën në mënyrë veçanërisht delikate dhe mbi të gjitha në thellësinë e poreve. Me qindra qime inovative dhe të buta, furça shtrihet mbi lëkurën e fytyrës dhe pastron plotësisht nga copëzat e papastërtive, të cilat e bëjnë lëkurën të duket papastër dhe e zbehtë. Përmes përdorimit të rregullt lëkura duket më delikate, më e tonifikuar, plot shkëlqim dhe e freskët. E vërtetuar që është 10-herë më ekfektive se sa manualisht.* Rezultati: pamje e përmirësuar e lëkurës përmes pastrimit të thellë. Përgatitje optimale për hapat e mëtejshëm të trajtimit. Lëkurë e freskët përmes nxitjes së qarkullimit të gjakut. Koncepi unik i higjienës maksimizon jetëgjatësinë e pajisjes suaj pastruese ZEITGARD Cleansing Device Soft. Teknologjia MICROSILVER i mban qimet e furçës së pajisjes pastruese deri në 3 muaj higjienike. Përjetoni pastrimin efektiv me një të shtypur të butonit. Për bukuri që nuk njeh kohë. *Studimi shkencor është kryer nga Instituti i afirmuar Dermatest GmbH

 

 

BUY IT

A new dimension of facial cleansing: Pure and radiant skin in a jiffy with the ZEITGARD Cleansing Brush! The innovative electric face cleansing brush optimises conventional skin cleansing. Removes make-up and other residues up to 10 times more efficiently without additionally stressing the skin. Microsilver inside - Unique hygiene concept: The filaments of the curved brush head especially developed for LR ensure impeccable hygiene for up to 3 months thanks to the antibacterial effect of the active agent Microsilver BG™. Microsilver BG™ acts like a protective shield: it reduces bacteria on the skin and prevents their regeneration. A new level of skin cleansing: The innovative ZEITGARD Cleansing Brush optimises traditional skin cleansing. It offers a more effective and gentle way of facial cleansing. The interaction of the electric brush and the particularly developed cleansing texture creates a fine net that dissolves, traps and thoroughly removes skin debris. Your skin is optimally prepared for subsequent facial care. The skin texture is refined and appears smoother and full of radiance – an issue for women and men alike!

€199,99

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s