Shmangni problemet me zorret!!

Shpeshherë ndodh që problemet me tretjen sjellin edhe shtim në peshë. Mbi te gjitha behen shkak per probleme me serioze qe jo rralle cojne ne kancer te zorres se trashe. Për të shmangur problemet me zorrët është mirë të konsumoni shumë fibra, probiotikë, si dhe disa fermente laktike dhe të shmangni stresin. Shpeshherë, këto metoda janë të mjaftueshme për t’i zgjidhur problemet.

Nëse i keni zorrët delikate duhet t’i kushtoni shumë vëmendje këtij problemi. Ushqehuni me probiotikë që të ruani florën bakteriale dhe me fibra për të lehtësuar procesin e tretjes. Si fillim mësoni t’i përtypni mirë ushqimet.

Ne rastet kur nuk keni mundesine te zgjidhni ushqimet e duhura atehere zgjidhja perfekte do ishin suplemente shtese 100% natyrale dhe te certifikuara nga institutet me te rrepta boterore. Une do ju sygjeroja produktet gjermane( MADE IN GERMANY) :

Pro 12 – Kapsula

 

 

Porosit Tani

Pro 12 – Kapsula Pro 12 Kapsula – kombinimi unik i baktereve probiotike për mirëqenien e përgjithshme. Zorra nuk është vetëm një nga organet më të mëdha të trupit, por është gjithashtu në një pjesë të madhe përgjegjëse për mirëqenien tonë. Muri i zorrëve të njeriut kolonizohet nga bakteret e mira dhe nga baktere të tjera. Bilanci natyral i këtyre baktereve ka një ndikim të madh në mirëqenie. Pro 12 kapsula mund të ndihmojnë, çdo kapsulë përmban një total prej rreth 1 miliard bakterie probiotike, të cilat përbëhen nga dymbëdhjetë lloje të ndryshme koloni bakteresh. Ky kombinim është unik. Vendimtar për efektivitetin e produkteve probiotike është mbijetesa e baktereve gjatë kalimit kritik nga stomaku drejt rrugës për tek zorrët, për shkak se acidi klorhidrik në stomak mund të shkatërrojë bakteret. Pro 12 Kapsula ka një kapsulë të dyfishtë që mbron bakteret në mënyrë shumë më efikase se shumë produkte të tjera.

€27,89

 

 

 

Porosit Tani

*Aloe Vera Drinking Gel Traditional with Honey* Selected ingredients: -90 % pure Aloe Vera Leaf Gel -9 % Honey -75 % Vitamin C1 per daily allowance** Special properties: – Recipe based on the original recipe of Father Romano Zago Areas of application – For a normal function of the blood vessels – For healthy bones – For a normal energy metabolism – For a normal function of the nervous system – For the immune system Recommended Dosage: – daily 3 x 30 ml

€22,69

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s