JEPINI FUND ZBOKTHIT! Zgjidhja qe ju ofrojme eshte 100% efektive….

Microsilver Plus Shampo kundër zbokthit

MICROSILVER PLUS Shampo kundër Zbokthit – jepini fund zbokthit! Shampo me kombinimin e përbërësve aktivë antibakterialë MICROSILVER PLUS mund ta qetësojë lëkurën e kokës dhe të parandalojë zbokthin. Është krjuar veçanërisht për lëkura të ndjeshme dhe që priren të prodhojnë zbokth. Jonet shumë efikase të argjendit tek MICROSILVER PLUS ndihmojnë, që të rivendoset balanca natyrale e lëkurës së kokës dhe ta rigjenerojnë atë. Zinku për më tepër mund ta ndihmojë këtë proces. MADE IN GERMANY

Microsilver Hair Shampoo(ANTI-Dandruff effect)

*POROSIT TANI* Shampo delikate dhe trajtuese kundra zbokthit. Me kompleks zinku. Me efekt të trefishtë: antibakterial, rregullues dhe stabilzues. E përshtatshme edhe për lëkura të ndjeshme të kokës.

€26.99

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s