*MIND MASTER EXTREME* ENERGJI e shpejtë!! DIREKT, INTENSIV, EFEKTIV

Përjetoni nxjitjen e shpejtë të energjisë për performancë të lartë mendore dhe fizike!

1 Pakete (14 Bustina) MIND MASTER EXTREME

FILLONI ME FUQI Bustina praktike Mind Master Extreme siguron një dozë të shpejtë energjienë çdo kohë, madje edhe në lëvizje - pa sheqer. Ai përshtatet në çdo xhep dhe mund të konsumohet drejtpërdrejt.

€32.99

FILLONI ME FUQI

KURDO & KUDO

A e do edhe ti? Ju nevojitet energji e shpejtë për të kaluar një sfidë në punë apo në shkollë? Keni kaluar një ditë të gjatë të lodhshme? Dëshironi që në kohën tuaj të lirë të jeni 100% i dedikuar në familjë, apo plotë energji në aktivitetet sportive? Zgjidhja për të gjitha këto : Mind Master Extreme!

MBROJTJE EFEKTIVE:

NË ÇDO SITUATË

Para se të përfundoni punën, keni edhe nje projekt urgjent për të përfunduar? Një natë para provimit në shkollë keni dhimbje koke? Ndihmoni trupin tuaj duke e mbrojtur nga stresi oksidativ .Antioksidantët e fuqishëm në Mind Master EXtreme do t’iu ndihmojnë !

2 NË 1 FUQI & MBROJTJE

Dozë e shpejtë energjie

  • “Zgjim i menjëhershëm” – nga Guarana dhe Cji Jeshili
  • Performancë të lartë mendore falë Vitaminës B6 B12 dhe Tiaminës

Mbrojtje

  • Antioksidantë efektivë ju mbrojnë nga stresi oksidativ. Nevoja juaj e përditshme për vitaminën E dhe D është 100% e mbuluar.
  • Vitamina C mbështet sistemin tuaj imunitar
  • Aloe vera pluhur për mirëqenien e përgjithshme

Mind Master Extreme Performance — për performancë të lartë dhe dozë të shpejtë energjie pa-sheqer, në format praktik bustin. mjafton ta hapni dhe konsumohen direkt pa ujë, dhe filloni me fuqi! Formula 2-në-1 ju ofron jo vetëm fuqi, por edhe mbrojtje kundër stresit oksidativ , falë antioksidantëve që ka në përbërjen e saj.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s