Zgjidhni cilesi per lekuren tuaj!!

Zgjidhni cilesi per lekuren tuaj!! Mbrojtes optimal ndaj diellit. Hidratues, freskues,qetesues dhe rigjenerues,rezistent ndaj ujit!
Produkt ekselent Gjerman, I certifikuar, 100% natyral, pa kimikate!

 

Aloe Vera Locion Per Diell 30 SPF

Locion Diellit i butë me mbrojtje mesatare UV e mbron lëkurën nga rrezatimi UV dhe e trajton me Aloe Vera. Me 40% Aloe Vera për hidratim optimal, me mbrojtje UVA-/UVB për çdo tip lëkure. Nuk ngjitet në lëkurë pasi e aplikoni.

€16.99

 

Aloe Vera Krem-Xhel per Diell SPF 20

Krem-Xhel për Diell SPF 20 Me 40% Aloe Vera për hidratim optimal. Mbrojtje shumë efektive UVA-/UVB me SPF 20 freskon, qetëson dhe ruan elasticitetin e lëkurës. Ideal për lëkurat e nxira përpara. Aplikohet shumë thjeshtë dhe nuk ngjit mbi lëkurë.

€16.99

 

Aloe Vera Krem Dielli 50 SPF

Me 40% Aloe Vera për hidratim optimal. Me mbrojtje shumë efektive nga rrezet UVA-/UVB me faktor mbrojtës 50. Ideal për tipet e lëkurës së ndjeshme dhe fëmijët, pa ngjyrues dhe rezistent ndaj ujit. Nuk ngjitet në lëkurë pasi e aplikoni. Ky produkt më parë është shitur me kodin 3753.

€26.99

 

Aloe Vera Krem Dielli Anti-Rrudhe SPF 20

Mbron gjatë banjos së diellit. Mund të mbrojë zonat e ndjeshme të lëkurës nga plakja e parakohëshme e kushtëzuar nga drita e dielli për fytyrën, zonën e dekoltesë dhe qafën. Me 40 % Aloe Vera. Mund të zëvendësojë kremin e ditës dhe duhet aplikuar patjetër përpara banjos së diellit.

€21.99

 

Aloe Vera Spraj Aktiv Dielli

Spray për mbrojtje nga dielli veçanërisht i butë dhe që aplikohet shpejt. Tundeni përpara se ta përdorni, mos e spruconi direkt në fytyrë, sprucojeni pa kursim mbi trup përpara banjos së diellit dhe shpërndajeni me duar.

€21.99

 

Aloe Vera Krem Xhel Pas Diellit

Qetëson lëkurën pas banjos së diellit, freskon dhe ruan elasticitetin e lëkurës. E bën lëkurën delikate dhe të mëndafshtë. Gjalpi shea i jep lëkurës atë ç’ka i duhet pas banjos së diellit. Me 70% Aloe Vera trajtuese.

€16.99

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s