DELUXE Brilliant Lipgloss

Deluxe Brilliant Lipgloss

Shkëlqyes buzësh brilant – sepse asgjë nuk është më joshëse se buzët e plota që shkëlqejnë.
Shkëlqimi i shdërritshëm dhe ngjyrat e pabesueshme e bëjnë shkëlqyesin e buzëve Brilliant Lipgloss një nga gjërat e bukurisë që duhet ta keni. Përbërësit trajtues i përkëdhelin buzët e i hidratojnë ato. Shkëlqyesi i pasur u dhuron buzëve më shumë volum dhe e bën gojën të duket më e plotë. Gjashtë ngjyrat e modës shtrihen nga i shkëlqyeshmi Dramatic Diamonds, intensivi Pink Brilliance, Berry Glam dhe Orange Flash deri tek neutrali Nude Shine dhe i freskëti Rose Temptation.

Brilliant Lipgloss

DELUXE BRILLIANT LIPGLOSS Ngjyrë me shkëlqim, e shndërritshme, e gjallëruar. Efekt 3-D: buzë që duken të plota. Me përbërës trajtues. Disponohet në 6 ngjyra.

€15.99

Përdorimi

Që shkëlqyesi i buzëve të shkëlqejë në mënyrë perfekte tek buzët, më mirë do të ishte të merrnit një moment kohë për aplikimin. Penelin e vogël kalojeni gjithmonë lehtë tek pjesa e brendshme e shishes, në mënyrë që mos të shkojë shumë ngjyrë tek buzët. Më pas kalojeni me furçë sipër dhe pastaj poshtë tek konturi i buzëve. Për t’i theksuar buzët bukur, vendosni një pikë të vogël shkëlqyesi tek mesi i buzës së poshtme dhe fërkojini buzët shkurt me njëra tjetrën, në mënyrë që shkëlqyesi të përhapet mirë.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s