Deluxe DELUXE Activating Serum për Qerpikët

Një studim i Dermatest * vërteton: Serumi Deluxe Activating Lash Serum** nxit rritjen e qerpikëve dhe kujdeset që të keni qerpikë më të gjatë dhe me të plotë. Formula përbëhet nga agjentë aktivë të vërtetë: Ekstrakt nga tërfili livadhor i kombinuar me një lloj të ri peptidi, kujdeset për qerpikë më të gjatë dhe më të fortë. Provitamina B5 dhe biotinë-peptidi vendosen dhe trajtojnë – për një dendësi maksimale të qerpikëve Kafeina dhe aminoacidet esenciale stimulojnë rritjen e flokut dhe ndihmojnë që të keni qerpikë të gjatë dhe të plotë * Studimi shkencon është kryer nga Instituti i akredituar Dermatest GmbH. Ergebnis: Prill 2014. Pjesëmarrësit: 20 femra. Përdorimi: çdo ditë e kanë aplikuar dy herë serumin në kurorën e sipërme të qerpikëve. Koha e përdorimit: 12 javë (rezultat i ndërmjetëm pas 6 javësh). **Përshtatshmëria me lëkurën është testuar oftalmogjikisht. I kryer nga përmes Derma Consult në dhjetor 2013.

 

DELUXE Activating Serum për Qerpikët

dermatest.png Serum delikat me lëkurën për qerpikët me formulë komplekse aktive. Zgjat dhe rrit dendësine e qerpikëve në mënyrë të dukshme. Qerpikë më të gjatë deri në 35% vetëm pas 6 javëve* Ulje e humbjes së qerpikëve me dendësi maksimale qerpikësh. Gjatësi maksimale e matur pas 6 javësh: qerpikë më të gjatë deri në 35 %

€37.99

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s