Deluxe Fantastic Mascara Black Drama

Deluxe Fantastic Mascara Black Drama

Qerpikë 3D fantastikë me „Efekt qerpikësh artificialë“ të pabesueshëm. Volum maksimal, gjatësi e paparë, pamje elegante, e zezë e thellë: Nuk bëhet fjalë për qerpikë me rimel perfekte. Rimeli Deluxe Fantastic Mascara evidenton formën e qerpikëve pa u shpërndarë dhe pa u ngjitur. Përbërja inteligjente e furçës së qerpikëve e zezë e errët i përfshin të gjithë qerpikët butë dhe në mënyrë elastike. Me çdo apilikim ajo magjeps me volumin dhe evidentimin e qerpikëve. Furça speciale e krijuar arrin të kapë me fijet e saj të holla çdo çdo qerpik të vetëm dhe kujdeset për trajtim maksimal dhe një pamje perfekte nga rrënja deri tek maja e tyre. Formula e rimelit Deluxe Fantastic Mascara është veçanërisht delikate dhe përshtatet edhe me sytë delikatë dhe ata/ato që mbajnë lente kontakti.

Deluxe Fantastic Mascara Black Drama

Furçë për qerpikë voluminozë, të gjatë dhe të evidentuara ultra të zeza 3-D. Kujdeset për një „efekt qerpikësh fallso“ të pabesueshëm. Me 3 shtresa përmbajtje inteligjente: me çdo apilikim më shumë ngjyrë, më shumë volum, më shumë evidentim. Me efekt harkimi për rezultat perfekt nga rrënja deri tek maja. I përshtatshëm edhe për sy të ndjeshëm dhe për ata/ato që mbajnë lente kontakti

€24.99

Advertisements