Deluxe Lash Booster

Baza ideale për volum të pabesueshëm të qerpikëve Rimeli perfekt bëhet më ekspersiv mbi bazën e duhur. Theksuesi Deluxe Lash Booster kryen punën përgatitore dhe kujdeset për një rezultat të intesifikuar të rimelit – dhe për një ekspersion të pakrahasueshëm të syve. Përmbajtja e bardhë aplikohet si një rimel. Ajo kap të gjithë qerpikët dhe i përgatit ato në mënyrë ideale për rimelin me ngjyrë apo të zi. Fijet shumë të holla të furçës i bëjnë qerpikët të duken më të gjatë dhe më të evidentuar. Binduni vetë!

29716447_2037352829836100_6625277350919536640_n

 

 

Deluxe Lash Booster

Trajtim përgatitor për efekt maksimal të rimelit I bën qerpikët të duken më të gjatë dhe më të evidentuar Me fije të holla që qerpikët të duken më të gjatë Thjesh përdoreni poshtë çdo rimeli I përshtatshëm edhe për sy delikatë dhe për ata/ato që mbajnë lente kontakti

€15.99

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s