Shpetoni njehere e mire nga fryrja e barkut dhe kilogramet e tepert!!

Fryrja e barkut është një problem me vete. Rrobat të rrinë keq, ndihesh e avashtë dhe dikush mund të mendojë se je 3 muajsh shtatzënë. Pastrimi i brendshëm është një proces i rëndësishëm për ta rimëkëmbur shëndetin.

Shkaqet:

  • Mbingrenia
  • Te ngrenit shume shpejt
  • Embelsirat artificiale
  • Alergjite ushqimore
  • Kapslleku
  • Intoleranca ushqimore
  • Parazitet
  • Crregullime te zorres
  • Crregullime te stomakut
  • Stres emocional

Vështirë se ndonjë produkt tjetër natyror në të gjithë botën sheh prapa në një traditë të tillë të suksesshme prej mijëra vjetësh si Aloe Vera.Related image

Populli meksikan i aztekëve, faraonët në Egjiptin e lashtë apo edhe Karli i Madh në udhëtimet dhe fushatat e tij të shumta dinin t’i vlerësonin cilësitë pozitive të Aloe Vera-s. Për krijimin e të parit Aloe Vera Drinking Xhel, Kompania gjermane LR HEALTH AND BEAUTY mori si model një recetë tradicionale origjinale, e cila u rizbulua dhe u shkrua nga murgu braziliano-franceskan, Atë Romano Zago. Në të ai përshkruan kombinimin e xhelit të gjetheve të Aloe Vera-s dhe mjaltit. LR e optimizoi këtë formulë sipas gjetjeve më të fundit shkencore.
Xhelin e gjethes Aloe Vera LR e pasuron me vitaminë C shumë të vlefshme. Kjo do të ndihmojë shkëmbimin e energjisë . Përveç kësaj, vitamina C ndihmon në funksionin normal të sistemit imunitar dhe sistemit nervor.

Nga çfarë përbëhet Aloe Vera Drinking Xhel?
Gjethet e bimës Aloe Vera kanë shumë tul. Gjethet janë të mbështjella nga një shtresë e trashë dhe jeshile. Brendia e gjetheve Aloe Vera përbëhet nga një lëndë e ngjashme me xhelin, si indet parenchymatous. Vetëm ky xhel i gjetheve me të gjithë përbërësit e vlefshëm është përdorur për Drinking Xhel.
Pse LR përdor vetëm Aloe Vera Barbadensis Miller për prodhimin e produkteve Aloe Vera?
Nga më shumë se 200 lloje aloe vera, Barbadensis Miller është varieteti i vetëm që mund të përdoret si ushqim. Aloe Arborescens ka përmbajtje të lartë aloine dhe për këtë arsye është i papërshtatshëm për konsum. Prandaj LR përdor ekskluzivisht Aloe Vera Barbadensis Miller për prodhimin e produkteve Aloe Vera.
A mund ta prisni një bimë Aloe Vera në shtëpi dhe thjesht ta pini xhelin si kjo?
Konsumi i xhelit të pastër të gjetheve të bimës Aloe Vera në formë të papërpunuar nuk rekomandohet. Duhet të ndahet sa më pastër shtresa e gjetheve nga xheli që ndodhet në pjesën e brendshme. Nën shtresën e gjethes është e ngjitur një shtresë aloin, e cila del si një lëng i trashë ngjitës i panjohur në përpunim. Duhet largohet me kujdes para konsumimit. Kjo duhet të bëhet nën drejtimin e ekspertëve. Aloina është një përbërës laksativ shumë i fortë, konsuli i lartë i të cilit mund të çojë në diarre. Për këtë arsye të gjithë Aloe Vera Drinking Xhel nga LR i nënshtrohen rregullisht një testi të plotë aloine. Përveç kësaj, Aloe Vera në formën e saj të pastër ka një shije të hidhur. Sidoqoftë, është më e lehtë të konsumoni LR-në Aloe Vera Drinking Xhel – dhe ka edhe shije më të mirë.
A janë të kultivuar në kushte organike bimët Aloe Vera që përdor LR Drinking Xhel?
Kultivimi i bimëve Aloe Vera në Meksikë nuk është certifikuar zyrtarisht nga një vulë bimore, por LR bën çdo përpjekje për të siguruar që nuk përdoren fertizilizues, pesticide dhe kimikate të tjera në kultivim. Kjo kontrollohet rregullisht nga SGS INSTITUT FRESENIUS.
A është Aloe Vera Drinking Xhel nga LR i vetmi lëng Aloe Vera në treg me vulën e cilësisë SGS INSTITUTE FRESENIUS?
Aktualisht, vetëm Aloe Vera Drinking Xhel nga LRmbajnë vulën e cilësisë së rreptë të SGS INSTITUT FRESENIUS.
A monitoron SGS INSTITUT FRESENIUS edhe kushtet e punës në Meksikë?
Si pjesë e inspektimit nga SGS INSTITUT FRESENIUS janë dhe kushtet e punës,, pra nëse janë kushte të favorshme dhe etike gjatë kultivimit, mbledhjes dhe përpunimit. Në rrjedhën e kontrolleve mund të konfirmohet gjithashtu se në asnjë proces pune nuk janë angazhuar fëmijë. Punësimi i fëmijëve është absolutisht i patolerueshëm për LR dhe do të ishte një arsye për t’i dhënë fund bashkëpunimit menjëherë.
Çfarë është SGS INSTITUT FRESENIUS?
SGS INSTITUT FRESENIUS sot lëshon një nga vulat më të vështira dhe më të kërkuara të cilësisë, duke përfshirë ushqimin dhe suplementët ushqimorë. SGS INSTITUT FRESENIUS që nga viti 2003 është pjesë e Société Générale de Surveillance (SGS), e cila u themelua në shekullin e 19 në Francë për të kryer inspektime për drithrat. Fokusi i kompanisë sot janë shërbimet në analizat laboratorike dhe certifikimin e ushqimeve dhe mallrave të konsumit.
Nga dallon vula e cilësisë SGS INSTITUT FRESENIUS nga vula të tjera të certifikimit të cilësisë?
Në sektorin e ushqimit, ka shumë vula të ndryshme testimi dhe ofrues shërbimesh laboratorike. Megjithatë, SGS INSTITUT FRESENIUS është një nga vulat më të famshme të miratimit në treg, krahas ofruesve të tjerë si Ökotest ose Stiftung Warentest. SGS INSTITUT FRESENIUS është sot një nga vulat më të vështira të cilësisë në treg! Një pikë tjetër është rregullësia e kontrolleve. Vula nuk është e bazuar në kontrollet selektive, por garanton standardet e cilësisë së lartë në mënyrë të përhershme. Vetëm për të marrë vulën, zhvillohen hetime të shumta paraprake të produktit përkatës. Këtu, kontrollohet thjesht çdo gjë: materialet e papërpunuara, çdo hap i përpunimit, deri në mbushjen e shisheve dhe më gjerë. Blerjet e fshehta nga SGS INSTITUT FRESENIUS shërbejnë për të siguruar cilësinë e produktit përfundimtar. Kontrolleve të tilla të rrepta dhe të detajuara LR i nënshtrohet vullnetarisht në mënyrë që të vërtetojë cilësinë e lartë të produkteve të saj.
Çfarë është IASC (Këshilli Ndërkombëtar Shkencor i Aloes)?
IASC është një shoqatë shkencore e dedikuar në përhapjen dhe shfrytëzimin e njohurive mbi efektet e dobishme të bimës aloe vera. Me seli në Maryland (SHBA), IASC ofron mundësinë për të certifikuar produktet e aloe vera sipas kushteve strikte, për të nxjerrë në pah cilësinë e tyre.
Cilat janë kontrollet në proces dhe çfarë roli luajnë ato në prodhimin e Aloe Vera Drinking Xhel nga LR?
Kontrollet në proces janë një proces i rëndësishëm dhe shumë i gjerë për të monitoruar hap pas hapi të gjithë prodhimin. Gjatë prodhimit merren mostrat pas çdo hapi prodhimi. Kjo bëhet për të garantuar cilësinë më të lartë të mundshme të Aloe Vera Drinking Xhel.
A mund të kryejë Laboratori i Kërkimit të LR kontrolle të cilësisë në Ahlen sipas të gjitha metodave të rëndësishme të matjes, të cilat janë të nevojshme për të arritur cilësinë e lartë të xhelit? Deri në çfarë mase është kjo e ndryshme nga laboratorët e tjerë?
Si një nga importuesit më të mëdhenj të Aloe Vera-s, LR është specializuar në analizimin e kësaj bime, kështu që pothuajse të gjitha ekzaminimet mund të bëhen në laboratorin e kontrollit të cilësisë së LR në Ahlen. Vetëm spektroskopia NMR dhe analiza e aloinës kryhen në një laborator të specializuar. Megjithatë, vështirë se ndonjë laborator tjetër në Gjermani teston Aloe Vera më shpesh se LR. Falë një eksperience shumëvjeçare, njohuri mbi përbërës të veçantë, një portofol të plotë të analizës dhe një pasuri të tillë të mostrave, LR ka një nga laboratorët kryesorë për analizimin aloe verës në mbarë botën.

 

Aloe Vera Drinking Gel – Me Mjalte

- Për ata qe vuajne nga koliti - Per ata qe vuajne nga aciditeti i stomakut. -Per ata qe vuajne nga kapslleku. -Per ata qe vuajne nga melcia -Per ata qe vuajne nga melcia -Per ata qe vuajne nga alergjite -Per ata qe vuajne nga kistet. Per ata qe vuajne nga refluksi i ezofagut -Per ata qe vuajne nga hemorroidet -Per një funksionim normal të enëve të gjakut¹ – Për një funksionim normal të kockave4 – Për një funksionim normal të metabolizmit³ – Për një funksionim normal të sistemit nervor³ – Për sistemin imunitar³

€34.99

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s