ALOE VERA BOX

Bli tani

ALOE VERA BOX (Concentrate+Propolis+Emergency spray)

€41.99

1.Aloe Vera Xhel Koncentrat Hidratues

Aloe Vera Xhel Koncentrat Hidratues me 90% xhel të pastër nga gjethja Aloe Vera, freskon dhe i siguron lëkurës hidratim. Lëkura e thatë përmirësohet ndjeshëm për shkak të vetive hidratuese të koncentratit. Aloe Vera siguron një lëkurë më të freskët dhe më elastike.
Xhel i cili përthithet shpejt dhe mund të përdoret si produkt për kujdesin e lëkurës. Psh. pas ekspozimit të gjatë në diell koncentrati freskon zonën e prekur.
Koncentrati nuk përmban aromatizues, kështu që ndihet direkt aroma e Aloe Vera-s. Xheli është i provuar dhe i testua dhe kombinohet në mënyrë perfekte me Aloe Vera Spraj i Ndihmës së Shpejtë.Kujdesi i veçantë i LR ALOE VIA është veçanërisht i dobishëm dhe rigjenerues me lëkurën e lodhur dhe te acaruar. Produktet vendosen si një film mbrojtës në lëkurën e lodhur, e freskojnë, e zbutin dhe nxtin rigjenerimin.

2.Aloe Vera Krem Mbrojtës me Propolis

Aloe Vera Krem Mbrojtës me Propolis – kujdes i pasur, qetësues dhe hidratues për lëkurën e thatë dhe të lodhur. Ky krem i pasur me 79% Aloe Vera dhe ekstrakt dylli bletësh është veçanërisht i përshtatshëm për lëkurën e thatë. Ai forcon lëkurën dhe vendos një film mbrojtës. Ekstrakti i propolisit me funksionin e tij të izolimit të nxehtësisë dhe efektin hidratues të Aloe Vera-s, i japin një ndjesi të shëndetshme dhe të relaksuar lëkurës. Kujdesi i veçantë i LR ALOE VIA është veçanërisht i dobishëm dhe rigjenerues me lëkurën e lodhur dhe te acaruar. Produktet vendosen si një film mbrojtës në lëkurën e lodhur, e freskojnë, e zbutin dhe nxtin rigjenerimin.

3.Aloe Vera Spraj i Ndihmës së Shpejtë

Një specilaist me fuqinë e Aloe Vera-s. Lëkura juaj ka nevojë për një kombinim të fuqishëm? Aloe Vera Spraj i Ndihmës së Shpejtë vepron si një film mbrojtës mbi lëkurën e stresuar. Falë përmbajtjes së lartë të Aloe Vera-s prej 83% dhe dymbëdhjetë esenca të përzgjedhura, lëkura është e zbutur, e mbrojtur dhe e pajisur me hidratim të mjaftueshëme. Trajtimi i përsosur SOS me fuqinë e Aloe Vera-s. Kujdesi i veçantë i LR ALOE VIA është veçanërisht i dobishëm dhe rigjenerues me lëkurën e lodhur dhe te avaruar. Produktet vendosen si një film mbrojtës në lëkurën e lodhur, e freskojnë, e zbutin dhe nxtin rigjenerimin.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s